Over ons

Wij zijn Zento, bureau voor impact

In 2006 zijn wij gestart met Zento en door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een creatief en veelzijdig communicatiebureau waar u terecht kunt voor communicatie-advies, ontwikkeling & ontwerp van communicatiemiddelen en het ontwikkelen & produceren van evenementen. Dat doen wij overigens niet alleen. Ieder project pakken we intern op met een kernteam en indien noodzakelijk wordt het projectteam aangevuld met externe specialisten. Wij zijn dus uiterst flexibel en leveren altijd de hoogste kwaliteit.

 

Onze visie op ons werk

De wereld is continue in verandering. Het vertellen van de juiste boodschap op de juiste manier wordt daarom steeds belangrijker. Wij vinden dat de boodschap dan ook altijd belangrijker is dan het middel. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze opdrachtgevers en de branches waarin zij werkzaam zijn. Daarnaast zweren wij bij samenwerken. Samenwerken met de opdrachtgever, maar ook samenwerken vanuit een kernteam met freelance specialisten. Samen bereik je immers het beste resultaat!

 

Onze klantenkring

Sinds 2006 werken wij in opdracht van het bedrijfsleven, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen.

 

Bedrijven

Veel (lokale) bedrijven mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Dit varieert van MKB tot aan grote multinationals. Stuk voor stuk klanten welke hun doelgroep in beweging willen krijgen. Wij helpen ze hier graag bij!

 

Overheid

Door alle veranderingen in overheidsland is er steeds vaker behoefte aan het uitwisselen van ideeën en ervaringen die deze veranderingen met zich meebrengen. Denk hierbij aan actuele onderwerpen, zoals de decentralisatie, ontschotting, burgerparticipatie en de meer faciliterende overheid. Vanuit bovenstaande behoefte worden wij door gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden ingezet om te fungeren als klankbord en adviseur of door ze te helpen met de organisatie van symposia, congressen, bijeenkomsten en interne of externe evenementen. Vaak sluiten wij aan bij een werkgroep of nemen de gehele organisatie op ons en voeren we projecten uit in naam van de opdrachtgever. 

 

Zorg

Ook in het huidige zorgstelsel zijn flinke veranderingen gaande. Met name op financieel vlak. Reorganisaties en bezuinigingsmaatregelen zijn aan de orde van de dag. Deze veranderingen hebben grote gevolgen voor zorginstellingen. Wij helpen hen bij deze verandertrajecten. Zo organiseren wij onder andere symposia, congressen en interne of externe motivatieprogramma’s. Daarnaast organiseren wij voor een aantal personeelsverenigingen prachtige, vermakelijke evenementen.

 

Onderwijs

Net als in overheidsland en bij de zorg heeft het onderwijs ook te maken met tal van veranderingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het passend onderwijs en de verbinding tussen jeugd en zorg. Actuele thema’s welke gebruikt worden als kapstok voor inhoudelijke bijeenkomsten binnen het onderwijs. Wij werken voor diverse overkoepelende onderwijsinstanties. Met name in het primair onderwijs. Wij helpen hen vaak bij het bedenken en organiseren van studiedagen, onderwijsdagen, personeelsbijeenkomsten en jubilea. Daarnaast ontwikkelen we voor diverse organisaties al hun communicatiemiddelen.