Communicatie Advies

Een aantal klanten voorzien wij van communicatie advies. Soms eenmalig, maar vaak structureel. We worden dan ingezet als extern marketing & communicatie medewerker waarbinnen we de verantwoordelijkheid nemen voor de gehele marketing & communicatie.

 

Boodschap met impact

Het overbrengen van een bepaalde boodschap op een doelgroep is een ingewikkeld proces. Niet iedere boodschap komt aan zoals de zender die bedoeld heeft. En dat is precies waar wij bij Zento in gespecialiseerd zijn: het overbrengen van krachtige boodschappen op de juiste personen. Wij creëren boodschappen die binnenkomen met impact en adviseren uw daar graag over.

 

Bij onze opdrachtgevers staan wij bekend als no-nonsens, pragmatisch en denkende doeners.

 

Toon cases

Communicatiemiddelen

Nagenoeg alle denkbare communicatiemiddelen kunnen wij ontwikkelen en ontwerpen. We hebben een ruim netwerk van specialisten om ons heen verzameld. Met het juiste team produceren we voor u het juiste communicatiemiddel.

Lees meer

Evenementen

Als full service organisatie- en evenementenbureau zijn wij al meer dan 11 jaar bezig met het creëren, ontwikkelen en uitvoeren van hoogstaande evenementen. In het organiseren van events liggen onze roots, onze passie.

Lees meer