Sjovs

Welkom!

 

De Van der Heijden Vakavonden organiseren wij voor echte vakspecialisten. Op een informele en interactieve wijze maak jij kennis met nieuwe producten. Producten die sinds kort of binnenkort in ons assortiment worden opgenomen en toepasbaar zijn in projecten van jouw klanten.

 

Op woensdagavond 2 óf donderdagavond 3 maart gaan we, na een heerlijke maaltijd, onder begeleiding van vier productspecialisten aan de slag en leren we letterlijk alles wat er te leren valt over vier prachtige producten.

 

De Workshops

 

 

Binnenkort nemen wij de nieuwe lijn keramische tegels van MBI in ons assortiment op. GeoCeramica. Een zeer bijzondere tegel, want hij heeft de voordelen van Keramiek (geen verkleuringen of krassen) en is te verwerken als een betontegel! Het is namelijk een tegel waar het keramiek is geperst op een betontegel. Wij zijn alvast erg enthousiast!

 

 

Composiet is al jaren een onder geschoven kindje… maar wist jij dat Felix Clercx een composietsoort voert dat jarenlang getest is en waar ruim 20 jaar garantie op wordt gegeven? Dit product komt binnenkort in ons assortiment. Daarnaast vertelt de Felix Clercx Specialist jou alles over de hoogwaardige vlonder- en schuttingdelen van bijvoorbeeld Bamboe en Essenhout!

 

 

Al tientallen jaren de specialist in hoge kwaliteit rubberfolie.

Maar wist jij al dat Ecolan 3D-liners op maat kan leveren in de afmeting van de door jouw aan te leggen vijver? Tijdens deze workshop vertelt de Ecolan specialist wat het verschil maakt tussen een vijver aanleggen met losse folie en 3D folie.

 

 

Alles over reinigen, ontvetten, herstellen, lijmen en afdichten met TEC7 producten; zelfs onder water!

Belangrijke informatie

 

Programma

Jij bent uitgenodigd en kunt direct na het werk bij ons aanschuiven.

We starten namelijk met een heerlijke maaltijd!

 

17:00 – 18:00  Dinner buffet

18:00 – 18:30  Workshopronde 1

18:30 – 19:00  Workshopronde 2

19:00 – 19:30  Workshopronde 3

19:30 – 20:00  Workshopronde 4

20:00 – 21:00  Borrel

 

Voor wie?

De Van der Heijden Vakavonden worden georganiseerd voor hoveniers en stratenmakers die op de hoogte willen zijn en blijven van de nieuwste producten en trends.

 

 

Locatie

Van der Heijden Sierbestrating

Donkenweg 7, Wouw

Aanmelden

 

Aanmelden kan vóór 25 februari en enkel via onderstaand registratieformulier. Een collega aanmelden kan direct bij jouw eigen aanmelding!

 

Sonny

Sonny

Arjan

Sjors