Nuttige informatie

 

Welkom

 

Op deze website kunt u zichzelf aan- of afmelden voor de speciale bijeenkomst ‘In de ban van de Koepel’ op 18 december a.s. waarin we gezamenlijk afscheid nemen van een markant gebouw.

 

Op 15 april jl. vertrokken de laatste gedetineerden,

na bijna 130 jaar, uit de Koepel. Vervolgens vertrokken ook bijna alle personeelsleden, al dan niet tijdelijk, naar andere locaties. In de tussentijd startte de ontmanteling van de PI en zullen de deuren op 01-01-2016 definitief gesloten worden.

 

Tijdens deze speciale bijeenkomst wil ik graag een laatste keer met u terugkijken op de bijzondere geschiedenis van de Koepel en stilstaan bij medewerkers en betrokkenen die zich jarenlang hebben ingezet voor PI Breda.

 

Ik kan u beloven dat het een unieke en prachtige bijeenkomst gaat worden waarin we de Koepel nog eenmaal tot leven zullen brengen. Met trots kan ik u ook melden dat u na afloop het boek: ‘Bajes met een ziel’ als aandenken mee naar huis mag nemen. Een bijzonder naslagwerk waarin verhalen van medewerkers over hun liefde voor het gebouw en hun werk prachtig zijn weergeven.

 

Indien u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn verzoek ik u via onderstaand registratieformulier  uzelf vóór 28 november te registreren.

 

Aanmelding is verplicht.

 

De bijeenkomst vindt plaats tussen 15:00 en 17:00 uur en inloop is mogelijk tot 15:30 uur. Alle praktische informatie omtrent de bijeenkomst treft u hieronder aan.

 

Hopende u te mogen begroeten op 18 december.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Roos Hamers

Vestigingsdirecteur PI Breda

 

18 december 2014

15:00 - 17:00 uur (inloop tot 15:30 uur)

De Koepel

Nassausingel 26

4811 DG  Breda

 

Datum

Tijden

Locatie

 

 

Overige informatie

  • Aanmelden voor dit evenement is verplicht. Aanmelden kan tot 28 november 2014 via onderstaand formulier;
  • Bij binnenkomst dient men zich te legitimeren (bijv. paspoort of ID-kaart);
  • Het is niet toegestaan introducees of partners mee te nemen;
  • Het is tijdens het evenement wel toegestaan te fotograferen;
  • Voor het evenement gebruiken we de oude poort aan de Nassausingel als ingang;
  • Op het terrein is géén parkeergelegenheid. U kunt parkeren in de directe omgeving, óf op het nabijgelegen Chasséveld (loopafstand).    Zie kaart hiernaast;
  • Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd.

 

 

Registratieformulier

 

© 2014 | Dienst Justitiële Inrichtingen, PI Breda