Welkom

Op deze website kunt u zichzelf aan- of afmelden voor de speciale bijeenkomst ‘Proef en Herinner’ op 15 december a.s. waarin we gezamenlijk afscheid willen nemen van de bijzondere periode(s) die we in PI Tilburg met elkaar hebben mogen meemaken.

PI Tilburg sluit op 15 december 2016 definitief de deuren. Op deze dag vertrekken de laatste gedetineerden uit onze inrichting. Via een speciale bijeenkomst willen we op deze dag samen met u afscheid nemen van de bijzondere periode(s) die we in PI Tilburg met elkaar hebben mogen meemaken.

 

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst ‘Proef en Herinner’ bij te wonen. Het belooft een unieke en prachtige gelegenheid te worden, waarin onze geschiedenis van 23 jaar de revue passeert.

 

In het bijzonder staan we stil bij de laatste periode waarin Belgische gedetineerden in de PI verbleven. Natuurlijk is er alle aandacht voor de medewerkers en betrokkenen die zich jarenlang hebben ingezet voor PI Tilburg.

 

Daarnaast wordt het vooral een plezierig samenzijn. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we samen ‘proeven en herinneren’.

Omdat we de smaak van 23 jaar PI willen koesteren, hebben we een bewaar-magazine gemaakt. U krijgt deze ‘Proef en Herinner’ na afloop als aandenken mee naar huis. Een bijzonder blad met mooie verhalen over onze PI en met bijzondere portretten van medewerkers, waaruit de liefde voor het vak spreekt.

 

Indien u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn verzoeken wij u via het registratieformulier onderaan deze pagina uzelf vóór 25 november te registreren. Aanmelding is verplicht.

 

De bijeenkomst, waarvoor u strikt persoonlijk bent uitgenodigd, vindt plaats tussen 15.30 en 20.00 uur. Inloop is mogelijk tot 16.15 uur. Alle praktische informatie omtrent de bijeenkomst treft u hieronder aan.

 

We zien uit naar uw komst op 15 december. Met hartelijke groet,

 

Frank Schoeters & Roos Hamers

Praktische informatie

Datum

15 december 2016

 

Tijd

15.30 – 20.00 uur (inloop tot 16.15 uur)

 

Locatie

PI Tilburg

Ringbaan Zuid 500

5026 PA  Tilburg

 

Overige informatie

  • Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht;
  • De uitnodiging is persoonlijk en geldt als toegangsbewijs.
    Neem de uitnodiging dus mee naar de bijeenkomst;
  • Het is niet toegestaan introducees of partners mee te nemen;
  • U wordt geacht via Ingang Zuid binnen te komen.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst 'Proef en Herinner' kan tot 25 november via het registratieformulier hiernaast. Alle velden met een * zijn verplichte velden.

 

Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail in uw mailbox.

 

Ziet u géén inschrijfformulier? Stuur dan een e-mail naar info@zento.nl met als onderwerp 'Inschrijving Proef en Herinner' met daarin uw voornaam, achternaam, e-mailadres en eventuele dieetwensen of allergieën. Wij zullen dan uw inschrijving handmatig invoeren en u een bevestiging sturen na verwerking.

 

Welkom

Praktische informatie

Aanmelden!

'Proef en Herinner' - Sluitingsevenement PI Tilburg - Donderdag 15 december 2016