WELKOM

© Mondelēz International and/or its affiliate(s). All rights reserved.

Mondelēz International Benelux Company Day 2014

Op de registratiewebsite van de Mondelez Benelux Company Day die doorgaat op dinsdag 9 september 2014!

INFORMATIE

 

Op deze registratiewebsite vind je alle informatie over de Mondelez Benelux Company Day 2014. Dit jaar trekken we naar de C-mine in Genk (België), voor een  stand van zaken van de business en een energiek middagprogramma.

 

Op deze website tref je alle nodige informatie aan. Vergeet jezelf niet in te schrijven voor de Company Day! 

Inschrijven kan t/m 2 september.

 

PROGRAMMA

 

Hieronder vind je het volledige dag- en avondprogramma. Het organisatieteam van onze Company Day heeft voor jullie een zo interessant mogelijk programma samengesteld en we rekenen dan ook op ieders aanwezigheid.

 

Mocht je om een bepaalde reden niet in staat zijn om het hele programma te volgen, gelieve dit dan tijdens je inschrijving aan te geven opdat het organisatieteam hiermee rekening kan houden.

09:30 – 10:00 uur: Onthaal en registratie

10:00 – 12:00 uur: Plenaire sessie

12:00 – 13:15 uur: Lunch

13:15 – 15:15 uur: Plenaire sessie

15:30 – 18:00 uur: Refuel & re-energize workshops

18:00 – 21:30 uur: BBQ & chill out time

REFUEL & RE-ENERGIZE WORKSHOPS

 

Om je weer een beetje op te laden, hebben we een aantal workshops samengesteld, die je na het plenaire gedeelte kan volgen.  Je kan kiezen tussen ontspannende, sportieve of creatieve workshops.

Als je er maar op jouw manier weer energie van krijgt.

 

Uit de verschillende workshops kan je er 2 kiezen. We hebben namelijk 2 rondes, 1 workshop per ronde. Hoe eerder je aanmeldt, hoe groter de kans dat je kunt deelnemen aan de workshops van jouw keuze.

De workshop hebben namelijk een maximale capaciteit.

 

 

VERVOER

 

Voor zowel de heenreis als de terugreis, kan je gebruik maken van de georganiseerde pendeldiensten per bus. Geef tijdens je inschrijving aan met welke bus je heen én terug wilt.

 

Kom je liever met eigen vervoer? Geen probleem. Je kunt gratis parkeren bij de C-mine. Om het milieu te sparen, willen we jullie vragen zoveel mogelijk te carpoolen. Dit zal beloond worden met een presentje.

 

Klik op de afbeelding hiernaast om het meest actuele busschema te downloaden (pdf-bestand) en kijk welke bus het beste aansluit bij jouw wensen.

 

Wil je je aansluiting met het openbaar vervoer checken? Ga dan naar www.9292ov.nl voor Nederland en www.railtime.be voor België.

 

ADRESGEGEVENS

 

C-mine

C-mine 10

3600 Genk

GPS-adres: Sint Barbaralaan, 3600 Genk

Plan hier je route

 

DRESSCODE

 

Business casual.

 

Let op:

Bij sommige workshops in het middagprogramma is aangepaste kleding gewenst / vereist.

 

INSCHRIJVEN

 

Klik op onderstaande button om jezelf aan- of af te melden voor de Mondelēz International Benelux Company Day 2014 op dinsdag 9 september. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

 

Inschrijven kan t/m 2 september. Wij rekenen op jullie aanwezigheid!